sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Vietnam keväällä 2011

Hanoi-Mikes Hotel-huoneemme partsilta

katuelämää hanoin vanhassa kaupungissa

Hoi An- Sosialismi ja markkinatalous

Hoi Ann -Vanhaa kaupunkia, rantaelämää
kiinnostuimme vietnamista edellisenä vuonna ja löysimme varsin edullisen lentoyhteyden Puolan lentoyhtiön (LOT) koneella Helsinki-Varsova-Hanoi. Ostimme liput ja pitihän sinne mennä kun kerran liputkin taskussa..
Teimme reissun reppumatkana. Ensimmäiset pari yötä varasimme hanoin vanhassa kaupungissa olevasta pikku hotellista , loput majapaikat reilun parin viikon matkalla etsimme paikanpäällä..
Kun aloimme tutustumaan Hanoihin oli shokki melkomoinen.. Valtavasti ihmisiä, skoottereita, liikennekaaosta.. kaikki asiat uutta ja erilaista, mutta kiehtovaa. Reissun aikana kierrettiin reitti Hanoi-DaNang-Hoi An-NhaTrang-Hanoi... Danangissa saimme ihan omaa typeryyttä hankittua mahapöpöpön joka hetkeksi latisti tunnelmaa.. Hoi An oli pieni, vanha, pittoreski kaupunki.. Kuuluisa räätäleistään ja niinhän sitä teetettiin mittapukua yms kivaa.. Open Tourilla sitten NhaTrangiin jossa sitten chillailtiin ja paahdettiin kylkeä.. legendarinen China Beach tuli vallan tutuksi.. Vietnam Airlinesin siivillä siten hanoihin josta kotisuomeen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti